dilluns, 23 de gener del 2012

A VIÓ! A VIÓ!

Aquesta déu ser la paraula que diu més sovint el Joan d'ençà que ens hem instal·lat a Londres. I és que realment passen molts avions per aquí, tot i que el soroll no és molest. L'altre dia, des de la finestra de la nostra habitació se'n veien 4 a l'hora!
I també diu molt sovint: "Autobús!" i "Camió!". El carrer de casa és molt tranquil.  Però a un parell de minuts hi ha el carrer principal que, de fet, sembla una carretera, per la quantitat de trànsit que hi ha. I els típics autobusos dobles vermells de Londres al Joan li criden molt l'atenció. 

6 comentaris:

  1. De fet el que tens a dos minuts és la carretera que va a Stanstead, on hi ha un aeroport. Potser per això en veieu tants. He vist casa vostra al Google Street View, amb el pare, que ha vingut expressament per veure-la. És el 34-36? Es veu molt maca, molt "anglesa". Espero que estigueu molt bé. Petons per a tots.

    ResponElimina
  2. Ostres! Quina eficiència. I jo que tambe havia de fer un bloc...a veure si m'animo.
    Que be que estigueu be. Volem mes fotos!!!
    Petons des de Miami.

    ResponElimina
  3. Oh, Marta! Quina il·lusió tenir notícies vostres. Bé, sembla que en Joan quan vagi a l'escola proposarà el tema dels mitjans de transport pel seu primer projecte. Molt bé!!
    Ja anirem escrivint. Una abraçada ben forta a tots tres.

    ResponElimina
  4. Marta, estic contenta de saber que el viatge ha anat bé i que casa vostra tingui tantes coses interessants pel Joan. Ara toca acostumar-se i gaudir, sobretot gaudir d'aquesta nova vida!
    Un petó!

    ResponElimina
  5. Hola Marta i família.
    M'alegro que el primer pas que es l'arribada hagi anat bé. Ara toca anar descobrint mica en mica la ciutat que no deu ser petita.
    Una abraçada molt forta i records per tots.
    See you later! Un petó

    ResponElimina
  6. Hola Marteta!! Vaig saber per la Marta que haviau arribat bé. Ja veig que en Joan continua tant xerraire i espavilat com sempre. Segur que us anirà molt bé. El temps que tal? Fa molt fred?
    Ja ens enviarás fotos, així anirem coneixent el vostre entorn. Un petó molt fort als tres.

    ResponElimina